måndag, juli 06, 2015

Summering av SM i Sunne



Hedersplakett och brons i lag!












Ja, då var detta SM:et till ända! Denna gång var man minst sagt inblandad som funktionär. Med några dagars byggande mån-onsd (färdigställande) med sen kväll på onsdagen eftersom det behövdes fixas till lite på fältrundan, så brakade det loss på torsdagen!
Lite lätt kaos innan allt var på plats och igång så rullade allt på i fyra dagar utan vad jag vet minsta krångel, helt fantastiskt!
 Sitter och tänker på alla fantastiska funktionärer som slet i den olidliga värmen på fältbanorna, jag och Jonas är er evigt tacksamma som gjorde detta möjligt. Och som ni gjorde det. Inte ett enda klagomål har jag hört och juryn är helt förstummad, två juryfall på fyra dagar! Har aldrig skett förut. Så sträck på er och känn er stolta! Kan inte tacka er tillräckligt.
Banorna blev precis så bra som vi tänkt oss, med resultatet i hamn så ser man att de inte var omöjliga men ganska tuffa. Hoppas också att ni upplevde roliga, för det gjorde jag de två varv jag gick.
Spännande särskjutningar som Daniel Jander byggde upp och gjorde förutsättningar till, de blev så bra som de kunde bli.  Du har fått mycket beröm för dessa och ska också ha det! Evigt tacksam till mina klubbkompisar som skötte dessa (var 2st stationer) samt station 1, även kallad träsket.

Nu när man landat så tycker jag t.o.m att det var riktigt skoj, dock blev det lite väl långa dagar och hela idén med SM behövs nog ändras om arrangörerna skall orka med ett sådant arrangemang. Vi gick bokstavligen på knäna ibland... Skulle nog behövts dubbla antalet funktionärer för att folk ska få vila en stund.
Men vi grejade det!

Själva skyttet kom ju i andra hand detta år, men sköt milsnabb C & B. Med ett lagbrons i C! Okej resultat ind där också, lite sämre i B.
Gick två rundor fält, också C & B och fick ihop 2st 58-varv. Under omständigheterna är jag nöjd med detta även om jag glömde skjuta et skott i B. (skyller på värmen och lite annat att tänka på)
Däremot kan man ju vara stolt pappa till Linus som kom sexa ind i fält junior och vann 2st lagguld tillsammans med Simon Jander. Milsnabb och fält, ett brons fick de i precisionen.