fredag, april 04, 2008

Det är mycket nu

Pust, den gångna veckan har det varit mycket att göra! Årsmöte förra torsdags, tävling och fix med det hela helgen. (Gick över förväntan, bra att skjuta och mycket beröm för arrangemang). Årsmöte igen på måndagen med kretsen, där jag fick sitta ordf på mötet för den avgående orkade inte ta sig dit.... Fick iaf en hedersmedalj i guld :-). Tisdag, middag med särbons son som fyllde 16, mycket trevligt! Onsdag, tvättat bilen och fixat lite i trädgården. Torsdag, kalas för 16-åringen med vänner och släkt.... Och sen bär det iväg hela helgen på tävlingar i Skaraborg. Vila får man göra när man blir gammal!


Bilder.

4 kommentarer:

Pangbruden sa...

Med det här tempot kanske vi inte blir så gamla..;-(

Anonym sa...

Å ändå går ni bara två varv... !!;-)

Anonym sa...

.. vi hinner ju inte mer.. vi måste ju jobba med massa klubbsaker hela tiden.. vi kan inte glida omkring 4 varv inte.. Då blir inga fakturor betalda, inget bokfört, inag rapporter och skrivelser gjorda..

Anonym sa...

Nä, nu skall det bli lite riktig turism av - åker till Holland imorgon bitti och är åter natten till fredag. Lite jobb och massa gamla slagfält - Waterloo, Arnhem/ Nijmegen och Hürtgenwald; det är vad JAG kallar semester! ;-)